Curiosidades de los cigarrillos electrónicos

Si estàs entrant al bell món del vapeig i estàs coneixent les seves característiques i fets a poc a poc, perquè t'omplis d'una mica més d'informació interessant i curiosa, et portem 5 coses que no sabies de les cigarretes electròniques.

Les cigarretes electròniques, desenvolupades per primera vegada a la Xina el 2007, són l'opció, per a molts, per reemplaçar o substituir completament la cigarreta de tabac convencional. No obstant això, avui dia són molt populars entre aquelles persones que mai han estat fumadors a la seva vida.

Són segurs o no són segurs? Llegeix les coses següents que no sabies de les cigarretes electròniques per assabentar-te una mica més.

5 coses que no sabies de les cigarretes electròniques

1.- No necessites foc

Mai et preocuparàs per perdre el teu encenedor o per compres llumins per fumar amb una cigarreta electrònica, ja que no hi ha res a encendre. Aquests dispositius funcionen mitjançant una bateria de liti, a més, cada e-cig té un cartutx que es recarrega de suc electrònic i una càmera de vaporització.

2.- Contenen nicotina en líquid

Les cigarretes electròniques són lliures de fum i tabac, però no estan lliures de nicotina. El líquid de les cigarretes electròniques sol ser una combinació de nicotina, aromatitzants o sabors (com vainilla o xiclet), propilenglicol (un dissolvent) i altres additius.

La quantitat de nicotina que tingui el líquid electrònic dependrà del cartutx que compris, a cadascun s'indica el percentatge de nicotina que té.

3.- Són tòxics

La raó és la nicotina líquida. Aquesta sextreu del tabac, però a diferència de les fulles de tabac, la nicotina líquida pot ser letal. Pot causar mal quan s'inhala, però també pot ser perjudicial quan s'ingereix o s'absorbeix a través de la pell.

4.- Són reusables

La majoria de les marques de cigarrets electrònics vénen amb una bateria que es recarrega fàcilment. Això significa que mentre mantingueu la bateria carregada, la cigarreta electrònica continuarà funcionant.

La durada de la bateria variarà segons la marca i les característiques de la cigarreta electrònica que adquirisques.

5.- Poden usar-se a gairebé qualsevol lloc

Atès que les cigarretes electròniques no produeixen fum ni olor real i no estan regulades de la mateixa manera que les cigarretes normals, no se'n prohibeix l'ús públic oa la porta a la majoria dels llocs.