Diferencia entre vapear y fumar

Per a moltes persones la cigarreta electrònica i el tabac és el mateix, totes dues arriben a causar problemes si es consumeix diàriament, però, poques persones coneixen la veritable diferència entre vapejar o fumar.

Nosaltres volem que sàpigues les veritables diferències que hi ha entre tots dos casos, a continuació et donarem alguns apunts sobre perquè motiu vapejar no és tan perjudicial com el fumar.

La primera diferència entre vapejar o fumar és que el tabac conté nicotina, però, a la cigarreta electrònica existeixen e-líquids on l'existència de la nicotina és nul·la, fet que ha ajudat molts a deixar de fumar. Una altra dada és que quan estàs fumant s'expulsa fum i al cigarret és vapor.

Els elements que conté el tabac poden causar malalties com el càncer de pulmó o de coll, ja que a més de nicotina conté altres substàncies químiques que perjudiquen la nostra salut. Aquests elements no existeixen a les càpsules de vapeig, ja que estan fetes d'aigua, glicerina vegetal o saboritzants.

Els vapejadors són un substitut molt positiu per poder deixar de fumar, ja que a més de ser més sans ajuden a deixar aquesta addicció a la nicotina que té el tabac.

Si fem càlculs del que portem gastat durant un any en tabac veurem que és una quantitat molt alta, xifra que variarà depèn la freqüència amb què es fuma, però fent una mitjana segurament en sortirà una quantitat alta. Si mirem els diners gastats amb la cigarreta electrònica és molt més baix ja que duren més temps i es pot anar netejant perquè segueixin funcionant.

Aquestes són algunes de les diferències que podem donar sobre vapejar o fumar. A més, hi ha molts estudis amb dades que indiquen que l'ús de la cigarreta electrònica és molt més saludable que el tabac i ajuden a deixar el vici.