Guía de vapeo para principiantes

Vapear ha obert noves vies no només per deixar de fumar tabac, sinó també per gaudir dels sabors de la vida com mai. Ets nou al món del vapeig? Et parlarem sobre tot allò que és vapejar per a principiants!

A diferència de fumar, vapejar implica jugar amb trucs de vapeig amb una varietat de modificacions i provar barreges de sabors delicioses. Vapear li brinda una plataforma de socialització única que fumar mai no podria proporcionar i aquesta és la bellesa del vapeig per a principiants!

Vapear és el terme que es dóna a l'ús d'una cigarreta electrònica o un vaporitzador personal. Algú que utilitza cigarrets de tabac tradicionals és un "fumador" i "fuma" cigarrets, algú que utilitza un cigarret electrònic és un "vapeador" i "vapeja" el seu cigarret electrònic o vaporitzador personal.

Anatomia de la cigarreta electrònica

Tot i la gran selecció disponible en l'actualitat (marques, models, colors, mides, etc.), hi ha algunes coses en comú amb tots els dispositius de vapeig. En la seva forma més simple, tots els cigarrets electrònics usen una bateria de liti per escalfar una bobina de filferro.

Es fa servir una metxa per atraure el suc electrònic a la bobina. Quan el suc electrònic és escalfat, es vaporitza i després es pot inhalar de manera semblant a fumar. Tot i això, sol ser allà on acaben les similituds.

Els següents són els components generals d'una cigarreta electrònica:

  • Dispositiu
  • Bateria
  • Atomitzador o Claromitzador
  • Bobina
  • Suc electrònic
  • Metxes

Què fer si vols vapejar?

Si vols vapejar per a principiants, per a aquesta categoria, suggerim dispositius regulats de baix rendiment que usen bateries internes integrades. Combinat amb clarmitzadors que utilitzen bobines fàcilment reemplaçables amb una resistència superior a 1,0 ohms. Això maximitza la seguretat i la facilitat dús.

Tot i que els dispositius més complexos superen aquests dispositius, sovint són més que adequats per a la majoria dels usuaris principiants, encara que només sigui per determinar si vapejar és adequat per a aquestes persones i, a més, justifica la despesa d'un dispositiu més avançat. Busca els kits dinici per vapejar per a principiants o dispositius Pod, són els més recomanats.