Claromizadores ¿que són y cómo mantenerlos?

Una de les parts més importants de les cigarretes electròniques és el claromitzador, també conegut com a tanc. Aquest dispositiu és primordial per a la cigarreta, ja que es tracta de la part que escalfa el líquid i el converteix en vapor, per la qual cosa sense el claromitzador les cigarretes electròniques no funcionarien. És important, doncs, saber bé com mantenir l'estat del claromitzador òptim, ja que la seva conservació deriva en el bon manteniment de la teva cigarreta electrònica.

Perquè pugueu mantenir en perfecte estat el claromitzador del vostre cigarret us expliquem coses a tenir en compte:

La resistència

La resistència del claromitzador n'és una de les parts més importants, ja que és el lloc on els e-líquids s'escalfen per vaporitzar-se. És una peça intercanviable, de manera que si se'ns fa malbé no hi ha problema en canviar-la, i de fet es recomana fer-ho cada cert temps per mantenir bé la cigarreta, cosa que vindrà determinada pel model de l'atomitzador de la cigarreta (podeu veure el nostre article a el que parlem sobre les diferents parts de les cigarretes electròniques).

En general el recomanable és modificar la resistència cada tres setmanes, encara que això també es pot veure modificat segons l'ús que li donem a la cigarreta electrònica, ja que si ho fem servir més desgastarem més ràpidament la resistència i caldrà canviar-la abans.

Un consell molt útil que et donem és que no utilitzis la cigarreta en cas que hi hagi menys de 0'8 ml en la resistència, ja que hi ha risc que aquesta es cremi i faci malbé l'atomitzador.

Com emplenar el claromitzador?

Per emplenar amb e-líquid el claromitzador és vital seguir una sèrie d'instruccions. En primer lloc has de treure el filtre de la cigarreta, amb cura de no trencar les resistències del claromitzador, o en cas contrari la teva cigarreta quedarà inservible.

Un cop retirat el filtre ja es pot col·locar el líquid dins del claromitzador fins a omplir-lo a nivell, que varia segons cada model. Un cop emplenat es torna a col·locar el filtre i ja es pot tornar a fer servir.

És important que revisis sempre el bon estat de la teva cigarreta electrònica, i que en cas de necessitar-ho canviïs les peces que estiguin en pitjor estat. A Enspirar pots trobar totes les peces que puguis necessitar per al teu cigarret electrònic.