Tipos de cigarrillos electrónicos

Moltes de les persones que volen començar a vapejar no tenen clar que cigarret electrònic comprar, ja que hi ha molts tipus diferents al mercat. Si ets d'aquests nous vapeadors, no tinguis por, t'ajudem a triar quin és el millor cigarret electrònic que s'adapti a les teves necessitats.

Per començar el primer que has de saber és que normalment les cigarretes electròniques se solen dividir en 3 grups principals, els cigarrets mini, els cigarrets mitjans i els cigarrets mod. Cadascú té les seves pròpies característiques que els fan diferents dels altres, per la qual cosa és fàcil que n'hi hagi un que sigui el cigarret electrònic més indicat per a tu. Perquè puguis escollir-lo bé et deixem les característiques de cada tipus de cigarret electrònic.

Cigarretes electròniques Mini

Són els cigarrets electrònics més semblants a la cigarreta tradicional, per la qual cosa solen ser els ideals per a antics fumadors o fumadors que volen passar-se al vapeu, i busquen a la cigarreta electrònica la millor alternativa a fumar tabac. Les cigarretes mini proporcionen una sensació més natural a l'usuari, a més de tenir una mida molt similar a les cigarretes de tabac. Si vols alguna cosa discreta però efectiva que et permeti gaudir del teu moment de vapeig, sens dubte aquest tipus de cigarrets és el teu.

Cigarrets electrònics mitjans

Les cigarretes mitjanes solen ser l'opció més popular entre els usuaris que ja fa un temps que vapegen, ja que segueixen tenint una mida manejable encara que més gran que els minis o les cigarretes tradicionals, però produeixen una major quantitat de vapor. També solen recomanar aquest tipus de cigarreta electrònica als més fumadors, encara que siguin novells en l'àmbit del vapeig, ja que la major quantitat de vapor els produirà una satisfacció més gran. A diferència de les cigarretes mini, que poden tenir un sistema automàtic o manual, les cigarretes electròniques mitjanes només estan disponibles en format manual, disposant així d'un botó per vapejar.

Cigarretes electròniques MOD

Els més grans de les cigarretes electròniques, els MOD són els més complexos, però alhora ofereixen l'experiència més completa quant a vapeig. La principal diferència que els separa dels altres dos tipus de cigarret electrònic són les cèl·lules de liti amb què funciona, en comptes de les bateries que utilitzen els altres cigarrets electrònics.

Com que són més complexos quant a funcionament, els MOD solen estar aconsellats per a gent amb ja molta experiència en l'àmbit del vapeig.

Quin és el teu? Per conèixer alguns dels millors models de cigarrets electrònics disponibles pots entrar a la nostra botiga en línia i veure el que t'ofereix Enspirar.