Mitos sobre los cigarrillos electrónicos

Hi ha molts mites encara al voltant de les cigarretes electròniques, alguns nascuts de la ignorància que té la gent que no s'ha informat sobre el món del vapeig. Si bé molts d'aquests mites són inofensius per a la reputació de les cigarretes electròniques, n'hi ha alguns que convé aclarir per evitar possibles malentesos.

Vapejar serà il·legal

Un mite que es va estendre força durant l'inici de l'aparició de les cigarretes electròniques al panorama públic. Molta gent afirmava que era una ximpleria, que aviat s'il·legalitzaria i que per tant no valia la pena passar de la cigarreta tradicional a l'electrònic. Que equivocats estaven!

Les cigarretes electròniques poden ser explosives

Els cigarrets electrònics no deixen de ser aparells elèctrics, i com a tal sí que poden resultar perillosos, però únicament si s'ignora completament les instruccions del fabricant o se salten totalment les guies de seguretat, fent pràctiques perilloses com ajuntar diverses bateries en una sola cigarreta, o modificar-ho de forma aleatòria. Es podria dir que aquest mite és una veritat a mitges, ja que sí, efectivament les cigarretes poden explotar com qualsevol altre aparell electrònic, però per aconseguir-ho cal provocar-ho a propòsit.

Les cigarretes electròniques també porten nicotina i per tant són iguals que el tabac

Si bé és veritat que alguns dels líquids d'e-cigars poden portar nicotina (i tot i així n'hi ha que no porten), aquests nivells de nicotina estan a anys llum de les cigarretes de tabac, en el sentit que porten moltíssima menys quantitat, i per tant són més saludables.

Les cigarretes electròniques tenen mal sabor

Fals! Sens dubte aquest rumor va néixer de la ignorància d'alguns, que no es van informar degudament sobre les diferents ofertes d'e-líquids que hi ha actualment al mercat, ja que com hem explicat anteriorment, hi ha e-líquids de sabors molt diferents: des de fruites fins a dolços, passant per sabors una mica peculiars com el gust de whisky o de rom. A la nostra botiga podeu trobar alguns exemples d'e-líquids de qualitat per comprovar-ho vosaltres mateixos!