Cómo hacer líquido para vapear

L'e-líquid és fonamental per poder donar aquestes calades que als vapejadors tant els agrada, però cada vegada els preus són més elevats i trobar un gust determinat és complicat. En aquest bloc t'ajudarem a crear el teu propi e-liquid perquè experimentis noves sensacions. Però com fer líquid per vapejar, què es necessita, quins passos hem de seguir?

Actualment podem trobar diferents aromes i sabors de líquids, fins i tot de diferents marques, entre els quals hi ha les essències fresques, les aromes cítriques, sabors dolços, aromes com el cafè, etc tot un món.

La composició dels líquids és PG (propilenglicol), VG (Glicerina Vegetal) i aroma, també pots trobar amb nicotina o sense, però això va a gustos.

El primer que hem de fer per crear el nostre propi líquid és obtenir els materials necessaris, una vegada els hàgim de saber que les bases vénen representades pel tant per cent entre PG i VG, això dependrà de la base que estiguem buscant, nosaltres et recomanem que utilitzis 20 PG/80 VG.

Un cop tenim la base el següent és triar l'aroma, aquí pots experimentar amb moltes opcions, ja que dependrà de cada consumidor.

Quan tinguem totes dues coses, la base i l'aroma, el següent és crear el líquid. Per ells és fonamental seguir els passos que indica el fabricant de cada aroma. El següent pas i el més important és la maceració, aquest pas farà que obtinguem un e-liquid amb un sabor i una aroma excel·lent. Per macerar alguns fabricants recomanen entre 48 hores i dues setmanes, però nosaltres et recomanem una setmana, important moure la barreja almenys una vegada cada 12 hores. També us recomanem que no obriu el flascó fins que no passi aquest temps que indiqui el fabricant o aquella setmana que hem dit.

Per acabar aquesta guia de com fer líquid per vapejar, un cop passat el temps de maceració ja podràs gaudir del teu primer líquid casolà. Recorda que pots anar experimentant i provant diferents barreges i combinacions per aconseguir com a resultat el líquid que vulguem.