Cuánto dura una carga de vapeador

Actualment la majoria d'aparells electrònics necessiten una bateria perquè puguin funcionar, entre els quals hi ha les cigarretes electròniques i els vapers. Tots dos necessiten la bateria perquè puguin funcionar correctament, però per a molts consumidors el temps de durada d'aquestes bateries els resulta molt poc durador i se n'arriben a queixar. Però quant dura una càrrega de vapejador exactament, dura molt o dura poc?

Abans de començar a contestar la pregunta que hem fet al primer paràgraf, cal saber que la bateria no és la que produeix energia, més aviat l'emmagatzema.

Un cop sabem quina funció té la bateria, és hora d'indagar quant dura una càrrega de vapejador o cigarret electrònic exactament. Una dada que cal tenir en compte per poder contestar aquest tipus de preguntes és el fabricant de la bateria, depèn de la que escollim trobarem diferents nivells de mides i qualitat.

Tenint en compte aquesta petita dada, que pot afectar la durada de la nostra bateria? Tenim diferents factors que poden variar la vida d'una bateria, entre els quals hi ha el model del tanc, l'amperatge, la mida i el fabricant. Si comparem la mida, és normal que una de més gran tingui més durada que una d'una mida més petita.

Altres factors a tenir en compte és la temperatura a la qual sotmetem la bateria i on la guardem. Si sotmetem la bateria a altes temperatures i emmagatzemem una càrrega durant molt de temps això farà que baixi la funcionalitat i per tant tingui menys durada.

Perquè la bateria duri el temps adequat hi ha alguns consells que val la pena seguir. Si no s'utilitza la cigarreta electrònica o vaper és aconsellable que estigui apagada, encara que alguns models tinguin l'autoapagada és recomanable apagar-la manualment. A l'hora de guardar la bateria recorda fer-ho en llocs ventilats, ja que és perjudicial fer-ho en zones calentes.

Aquests són algunes de les pautes que pots seguir si vols que la teva bateria duri el temps adequat. Un manteniment i una cura adequada fan que la teva cigarreta electrònica o vaper puguin durar més temps.