Limpiar atomizador del cigarrillo electrónico

Per als usuaris de cigarrets electrònics saben que el manteniment i la cura és una cosa a tenir en compte perquè funcioni perfectament. Però n'hi ha molts que són nous i no saben quins passos han de seguir o de com han de fer per poder netejar atomitzador de la cigarreta electrònica.

A continuació us donarem alguns consells o passos a seguir per poder netejar el vostre cigarret electrònic.

Per poder netejar atomitzador de la cigarreta electrònica, el primer que has de fer és desarmar el dispositiu, un cop tinguem totes les parts tretes, tant les de dalt com les de baix de l'atomitzador, haurem de rebutjar l'e-líquid. Recordeu saber on va cada peça extreta de l'atomitzador.

Un cop tinguem les peces totes separades, agafa l'atomitzador i passa-ho per aigua calenta. Uns 20 segons són suficients perquè el poc e-líquid que hagi quedat es netegi adequadament. Un cop haguem acabat, agafem un paper tovallola o un drap de microfibra i l'introduïm per una de les obertures. És important girar-lo i passar-lo endavant cap enrere per no deixar residus d'aigua.

Les altres peces que n'hem extret és recomanable deixar-les en un recipient ple d'aigua calenta per poder fer una neteja més exacta. Utilitza un drap de microfibra o un raspall de dents nou per netejar les peces.

Per acabar, deixeu assecar les peces i l'atomitzador durant 10 minuts, ja que encara que hàgim netejat correctament quedaran restes d'aigua. Un cop estiguin seques és hora de muntar de nou tot i omplir-ho.

Com pots veure són senzills els passos a seguir per poder netejar el teu atomitzador, però, hi ha diferents maneres de netejar-lo, com ara utilitzar una màquina per netejar joies per netejar dipòsits resistents, utilitzar un licor fort tipus vodka per netejar els dipòsits resistents de e-líquid, entre d'altres.

La neteja d'aquests complements és aconsellable fer-la setmanalment, ja que evitarem danyar el dispositiu. També intenta rentar l'atomitzador cada vegada que canviïs de sabor, per no tenir una experiència una mica desagradable i finalment intenta canviar les peces quan sigui necessari, no val la pena estar aguantant cert temps fins que la resistència no funcioni. per exemple.