Cuando cambiar la resistencia del cigarrillo electrónico

És important tenir en compte que les cigarretes electròniques necessiten unes cures perquè ens duri durant molt de temps. La neteja és una cosa necessària per poder solucionar els problemes que poden sorgir durant el pas del temps, evitant així problemes com que se'ns cremi la resistència.

Si la resistència s'arriba a cremar notaràs un lleuger gust de cremat i fins i tot la teva cigarreta no produirà la mateixa quantitat de vapor del que és habitual. Pot ser que aquest sabor a cremat perduri un temps un cop haguem canviat la resistència, normalment sol desaparèixer després d'unes calades, si per casualitat aquest desagradable sabor continués, s'hauria de fer un canvi del líquid.

Però quan canviar la resistència de la cigarreta electrònica? Com s'indica al paràgraf anterior, la resistència s'ha de canviar quan es notin aquests problemes. Però què hem de fer per evitar que se'ns cremi la resistència?

Quan canviem la resistència de la cigarreta electrònica, la metxa deu xopar completament. Aquest procés sol durar aproximadament uns cinc minuts perquè la primera calada no tingui gust de cremat.

Un altre dels problemes que solen cremar les resistències és vapejar amb més potència, això fa que s'utilitzi més líquid per cada calada, afectant de manera negativa la resistència. El tanc és una altra part fonamental ja que conté l'e-líquid, és important tenir-lo ple, ja que si la quantitat és baixa, la metxa no absorbeix prou.

Els e-líquids que contenen un alt percentatge de glicerina vegetal solen causar problemes a la metxa afectant també la resistència, per això és aconsellable comprar e-líquids menys densos.

Com podeu veure aquests són alguns dels passos a seguir per evitar que la resistència arribi a cremar-se, però recorda que és important saber quan canviar la resistència de la cigarreta electrònica, ja que una resistència cremada pot arribar arruïnar el vapeig.