Como recargar tu cigarrillo electrónico

Saber adequadament com recarregar una cigarreta electrònica és essencial per al manteniment del teu dispositiu. La sobrecàrrega podria reduir la vida útil de la bateria. Com que no totes les bateries dions de liti es creen per igual, suggerim que els vapeador de certa marca amb un carregador duna altra.

Utilitza sempre el carregador que ve amb el teu dispositiu, els carregadors estan fets específicament per al dispositiu amb què estan aparellats. Quan intercanvies els carregadors amb una altra persona, corres el risc de danyar la bateria del teu cigarret electrònic.

No només pots recarregar una cigarreta electrònica i reutilitzar-la, sinó que també té moltes opcions per augmentar la potència de la bateria. El fet que pugui carregar la seva cigarreta electrònica pràcticament a qualsevol lloc ja sigui a casa o mentre viatja, només augmenta la facilitat amb què pot vapejar. Aquestes són algunes de les millors maneres de carregar el teu e-cig:

1.- Carregador de paret

Només assegureu-vos que estigui en un lloc segur a reposar mentre s'està carregant com sobre una taula.

2.- Ordinadora, consola de jocs o fins i tot TV

Tens moltes opcions per recarregar la teva cigarreta electrònica gràcies a l'endoll USB. Es pot connectar a qualsevol dispositiu que tingui un port USB, inclosos els ordinadors i portàtils, perquè puguis carregar mentre treballes o navega per Internet. També podeu connectar el carregador als ports dels dispositius PlayStation i Xbox, ja que aquestes consoles tenen diversos ports USB.

3.- Adaptador per a automòbil

Es connecta directament a l'entrada de l'encenedor de cigarrets de l'automòbil i tot el que has de fer és connectar el carregador USB i l'e-cig. Aquesta manera és ideal per a viatges llargs amb cotxe.

4.- Concentrador USB

Si no sou l'únic usuari de cigarrets electrònics a casa vostra, és possible que vulgueu explorar opcions que permetin a tots connectar-vos alhora. Els concentradors USB poden convertir un port USB en diversos, per la qual cosa pots connectar diversos carregadors USB.

5.- Opcions portàtils

Si passes molt de temps a l'aire lliure, per feina o per plaer, és possible que els carregadors a casa i al cotxe no et beneficiïn gaire. En aquest cas, pot ser útil tenir una manera de recarregar les bateries del teu e-cig sense importar on es trobi.