¿Puedo llevar mi cigarrillo electrónico en avión?

Si vapeges i estàs properament per viatjar, segurament voldries saber si pots portar amb tu la cigarreta electrònica amb avió. Tot i que tot pot depenen de l'aerolínia, la majoria et deixaran que portis l'e-cig a l'equipatge de mà més no a l'equipatge facturat.

En la majoria dels casos, sí que podràs portar un vaper al teu equipatge de mà, però no al teu equipatge facturat. Les cigarretes electròniques contenen bateries d'ions de liti i, de vegades, es poden incendiar. Els incendis són més fàcils dapagar si ocorren a la cabina, de manera que totes les bateries de ions de liti i les cigarretes electròniques o vaporitzadors no es poden guardar a lequipatge facturat.

Òbviament està que, no podràs fer servir el teu vapejador durant el vol quan estiguis a bord, el millor és tenir-lo amb tu a la teva bossa de mà tot el temps sinó podries ser amonestat.

D'altra banda, la bateria és millor apagar-la si és possible. També es recomana buidar el tanc de vaporitzador, ja que els canvis a la pressió de la cabina poden provocar fugues.

El suc de vape s'ha de tractar com qualsevol altre líquid. Això vol dir que no pots prendre recipients de més de 3.4 fl. onz. o 100 ml. Els líquids s'han de guardar en una bossa de plàstic transparent amb tancament juntament amb el xampú, el perfum, etc.

En resum, pots portar els articles següents a un avió

  • Suc electrònic: en equipatge de mà i facturat.
  • Mods de caixa de vape: només per emportar.
  • Bateries de vape: equipatge de mà, de vegades facturat (depèn de l'aerolínia).
  • Carregador de bateria Vape: només per emportar.

Suc: pots portar el teu suc de vape quan viatges. Pots viatjar amb líquids electrònics a l'equipatge de mà (es permeten menys de 3.4 oz / 100 ml) o facturar a la bossa.

Mods de caixa de vape: pots portar els teus mods, atomitzadors de la cigarreta electrònica amb avió. Només pots portar el dispositiu a la bossa de mà, no a l'equipatge que s'està facturant.

Bateries: sí, pots portar les seves bateries de vapeig, però assegura't de tenir-les només al teu equipatge de mà. Les bateries de liti de menys de 100 watts hora es poden registrar, mentre que les bateries de més de 100 watts hora no es poden registrar.