¿Qué es un Vape Mod?

Tant si ets nou al món del vapeig com si ho has estat durant algun temps, es tracta d'escollir el vaporitzador adequat per a tu i que s'adapti a les teves necessitats específiques. Hem elaborat una guia perquè coneguis què és un Vape Mod, quines són les seves característiques i diferències amb les cigarretes electròniques i vapejadors.

Els vape mod són dispositius que s'utilitzen per vapejar líquids o sucs electrònics, normalment aquests són més grans en comparació a les cigarretes electròniques en forma de bolígraf i, també produeixen molt més vapor.

Encara que el seu disseny està inspirat en el bolígraf vape regular, estan "modificats" o millorats per posseir algunes característiques avançades d'aquí el nom Mod. Les característiques avançades que posseeixen els mods de vape inclouen mida, bateries més grans i una major capacitat per a contenir líquids electrònics Els vape mods també utilitzen un mecanisme d'escalfament més potent que els vapes originals.

Atès que els mods de vape presenten alguns avenços pel que fa als vaps normals, tendeixen a funcionar millor i ofereixen diverses experiències millors per als usuaris. Estan fets exclusivament per a vapeadors avançats que volen experimentar com millorar la seva experiència de vapeig.

Si bé els vape mods són excel·lents per als que vapegen que són experimentats o apassionats, poden donar-li al principiant una idea equivocada sobre el vapeig, arruïnant així la seva experiència des del principi. En comparació amb els bolígrafs de vaporitzador, els mods de vaporitzador solen ser més grans, tenen més potència i permeten una major producció de vapor. Així mateix, aquests generalment contenen una bateria recarregable externa i els mods de caixa que usen temperatures més altes, com 200 watts, generalment requereixen dues bateries.

Per utilitzar un mod de vape, necessitareu un tanc separat que es trobi a la part superior del mod i, sovint, usen un connector universal de 510 fils que permet canviar el tanc.

És genial si vols molta personalització i t'agradaria fer servir un tanc d'una marca diferent. Els mods de vape usen el mateix e-líquid que els bolígrafs de vape, però pel fet que tenen el poder de produir més vapor i núvols més grans, millora el sabor i redueix el cop a la gola.