Consejos para principiantes del mundo de los cigarrillos electrónicos

Més i més persones estan canviant el tabac a través del món de vapeig. Aquest flux dusuaris fa que cada vegada hi hagi un volum més alt de principiants vapeadores. Per a tots aquells que porteu poc temps o si esteu pensant en unir-vos al nostre grup, us deixem alguns consells molt útils per als principiants:

Com tot en aquesta vida, lús de cigars electrònics pren un procés dadaptació. Per aquesta raó, és aconsellable seguir certs passos per al seu correcte ús i gaudi:

  1. Bloquejar i desbloquejar la bateria: és important saber com bloquejar la bateria perquè la cigarreta electrònica no s'encén dins de la butxaca. Quan la cigarreta electrònica s'ha utilitzat, la bateria es pot bloquejar amb 5 clics en una fila. Després d'aquesta operació, la cigarreta electrònica normalment parpelleja durant uns segons i ja no és possible utilitzar-la fins que la bateria es desbloquegi de nou.
  1. Canviar les resistències de l'e-cigar: les resistències amb l'ús es desgasten. Aquest desgast produeix menys vapor, menys drenatge de l'e-líquid a dins, així com gustos lleugerament desagradables o retrogust. Aquestes són les indicacions que la resistència de la cigarreta electrònica s'ha de canviar.
  1. No us quedeu sense bateria: en general, els kits d'arrencada vénen amb dues cigarretes això permet tenir sempre una bateria carregada. També hi ha la possibilitat de comprar bateries soltes.

Els usuaris d'e-cigars han vingut per assegurar-se que com més vapiten més intolerància que generen tabac. Una reacció demostrada en un alt percentatge de vapors. Mentre que el tabac crea l'addicció, els cigars electrònics produeixen el seu rebuig.