Evita adicciones con los cigarrillos electrónicos

No es pot negar que per als fumadors fumar-se un cigarret dels de tota la vida produeix un gran plaer. No obstant això, comporta una sèrie de problemes de salut i sobretot d'addicció que ja han estat demostrats en múltiples estudis.

Per tant, és fàcil concloure que les cigarretes electròniques aporten un avantatge principal: no provoquen l'addicció que dóna la nicotina, en poder comptar amb packs de líquid que no conté cap mg de nicotina.

A més se'ls dóna un component extra de plaer a vapejar en comptar amb e-líquids de diferents sabors, com vainilla, menta, gerds, cafè, rom, whisky, etc. Sembla una ximpleria per a un fumador de tota la vida, però imaginar sentir el mateix plaer que quan us fumeu una cigarreta de tabac però sense notar el seu sabor amarg, sinó un dolç gust de fruites o de beguda. Molt millor, oi?

Gràcies a aquest tipus de característiques la cigarreta electrònica segueix sent una de les millors i més viables opcions per deixar de fumar sense perdre el gust per gaudir d'una cigarreta al llarg del dia. Si a més s'usen e-líquids amb 0 mg de nicotina evitarem elements addictius i nocius per a la salut.