Cosas importantes a tener en cuenta al vapear

Per a tot vapeador, és important que conegui temes o dades importants com ho és a quants watts vapejar. Encara que la potència que el fumador esculli és personalment per preferència, hi ha algunes implicacions practiques en aquesta. L'experiència de vapejar pot dependre àmpliament de com hagis configurat el teu cigarret electrònic. T'expliquem tots a saber:

Quina és la millor potència per vapejar?

Si vols saber quants watts vapejar, dependrà de com et sentis de còmode amb el vapeig en general, què tan bé coneixes el teu vaporitzador i quin efecte estàs tractant de crear. Per exemple, si observes de prop, veuràs que la majoria dels sistemes de tipus cigarrets electrònics que estan destinats a simular de prop el tabaquisme estan preestablerts al voltant de 7-15 watts.

Aquest nombre sembla ridículament baix quan es compara amb tots els dispositius de 200W que estan ara al mercat, però el fet és que pots obtenir un vape satisfactori fins i tot a 10 watts.

Si prefereixes un vapor més càlid i espès en vaporitzar el teu e-líquid, has de pensar augmentar la potència. No obstant això, abans de fer això, assegureu-vos de verificar el dispositiu de vapeig per trobar el rang de watts recomanat més alt. Això es pot trobar escrit a la bobina. Si superes la potència recomanada, és possible que la bobina es cremi i hagis de reemplaçar-la.

Quan pujar la potència?

Ara, si creus que vols provar sort amb els trucs i la persecució de núvols, probablement voldràs una potència nominal més alta. Això implica invertir en equips de vapeig per sota ohms i pots augmentar el cost del vapeig en el teu conjunt. Com a nou vapejador, no començaràs aquí, però una vegada que te n'adonis, pots avançar a aquest nivell amb força rapidesa.

Igual que els núvols de fum, la potència del teu vape també afectarà el sabor del seu e-líquid. Els vatatges més alts són ideals per als líquids electrònics amb sabor més dolç i cremós, mentre que els vatatges més baixos funcionen millor per a les aromes mentolades.

Si vols un cop fort a la gola, augmentar la potència pot ser beneficiós. No obstant això, si cerques una experiència de vapeig més fluida, val la pena reduir la potència del teu dispositiu de vapeig.