Cómo limpiar un vapeador

Quan has comprat un vapejador que t'ha costat una bona quantitat de diners ja que és de qualitat, el manteniment regular que li has de donar és molt important. Per això, t'explicarem a continuació els passos precisos i adequats que has de saber de com netejar un vapejador.

Primer de tot, és important saber que tots els vaporitzadors estan compostos per diferents components. Els elements bàsics inclouen un tanc, una bobina i una bateria. Tots aquests es poden separar, cosa que fa que la neteja del dispositiu sigui molt més fàcil.

Neteja del tanc

Com a recomanació, el tanc (la secció que conté l'e-líquid) s'ha de netejar cada cop que canviïs el sabor d'aquest. Si tendeixes a cenyir-te a un sabor i poques vegades el canvies, has d'intentar netejar el teu tanc almenys cada 1 a 2 setmana de totes maneres.

El sabor del teu suc electrònic podria no saber tan bé si no es fa una neteja seguida al tanc.

Neteja de bobines

Desafortunadament, no pots netejar exactament la teva bobina de vaporitzador. Mullar massa les bobines daquesta manera pot arruïnar-les i fer que es cremin.

Quan la bobina es deteriora una mica pel desgast, simplement has de reemplaçar completament. Les bobines generalment han de reemplaçar-se aproximadament una vegada cada 2 a 4 setmanes, depenent de la freqüència amb què utilitzis el teu vaporitzador.

Pots saber quan cal reemplaçar la teva bobina, ja que el sabor es tornarà lleugerament cremat i la bobina es veu visualment més fosca.

Neteja de bateria

Quan parlem de la bateria, ens referim a la secció principal de mod gruixuts del teu vapejador, no a la bateria real dins seu. No obstant això, no cal netejar a fons aquesta secció del teu vaporitzador.

Definitivament no vols netejar aquesta secció de la mateixa manera que ho faries amb el teu tanc, ja que la bateria conté tots els components electrònics que componen una cigarreta electrònica. Electricitat no es barreja amb aigua.

En canvi, simplement neteja l'exterior del teu mod amb una tovalloleta antibacteriana per eliminar els gèrmens, la brutícia i els residus. Aquesta serà una neteja completament suficient per a aquesta secció del dispositiu.