Cigarrillos electrónicos desechables

El cigarret electrònic d'un sol ús és típicament un dispositiu petit, no recarregable, que generalment té la forma i el disseny d'una cigarreta tradicional. És un vaper d'usar i llençar utilitzat per persones que desitgen la comoditat de no haver de carregar el seu vape o fer una altra cosa que no sigui posar-lo a la boca i simplement vapejar.

Els cigarrets electrònics d'un sol ús són la forma més fàcil de començar a vapejar. Per a aquells que busquen la comoditat, els vaper dusar i llençar es van convertir en la següent millor opció per a tots.

Coneguts també com a vaporitzadors d'un sol ús, estan dissenyats perquè els fumadors principiants els coneguin, però sense el quitrà, el fum i la cendra que acompanyen les cigarretes convencionals. Aquí no hi ha peces reemplaçables, botons, bateries recarregables o menús complicats per navegar.

Avantatges d'un cigarret electrònic d'un sol ús

A més d'un desemborsament menor, un vaper d'usar i llençar pot ser útil de diverses maneres. Un e-cig d'un sol ús està llest per utilitzar-se des del moment en què el treus del paquet. Alguns creuen que això crea un procés més familiar per fumar, per això la popularitat d'aquest tipus de dispositiu de vapeig.

A més de les finances i la similitud amb el tabaquisme, a continuació, es presenten algunes altres raons comunes per les quals podria voler considerar l'opció d'un sol ús:

  1. Per a una emergència: independentment del tipus d'e-cig que facis servir habitualment, sempre és una bona idea tenir-ne un. Per exemple, al teu cotxe per quan realment ho necessitis i et quedis curt. Els sol ús poden durar fins a dotze mesos sense apagar-se.
  2. Per viatjar o per sortir a la nit: alguns llocs simplement no et permetran fumar i altres llocs poden fer que sigui inconvenient portar amb tu un kit complet de cigarretes electròniques. Per a aquests temps, sempre és útil tenir un sol ús llest per utilitzar.
  3. Per quan vulguis ser deixeble de vapeig: porta amb tu una cigarreta electrònica d'un sol ús per mostrar als teus amics i familiars les alternatives disponibles per als fumadors actuals.