Ventajas de vapear frente a fumar

El tabac és considerat una de les causes principals quant a morts de persones. Pot arribar a emmalaltir persones de càncer a diferents parts del cos: pulmons, llengua, gola, etc. Encara que no s'ha registrat encara la mort de cap persona per les cigarretes electròniques no és del tot bé per a la salut. No obstant això, hi ha molts més beneficis de vapejar davant de fumar. Te les expliquem a continuació.

1.- Assequibilitat

Si bé els preus del tabac tradicional varien segons el país o la regió on es trobi. La gran majoria dels productes de tabac estan subjectes a forts impostos, per la qual cosa, adquirir un hàbit de fumar cigarrets pot resultar força costós.

Entre els beneficis de vapejar davant de fumar és l'estalvi. Aquesta és una manera molt més rendible de fumar. Si bé els costos inicials dels mods de vape, els vaporitzadors tipus bolígraf i altres vapes poden ser més cars que un sol paquet de cigarrets, però, duren molt més.

2.- Controles tu mateix el consum de nicotina

Amb les cigarretes de tabac tradicionals, saps que obtens un cert percentatge de tabac cada vegada que inhales. O, pitjor encara, potser ni tan sols sàpigues quant tabac hi ha dins de cada cigarret que fumes.

Un dels principals beneficis de vapejar és la capacitat de controlar la quantitat de nicotina que ingereixes.

3.- Sense olor desagradable

Una de les raons més esmentades per les quals els consumidors tradicionals de productes de tabac canvien a una opció de vaporitzador, és l'olor desagradable del fum de tabac tradicional.

En particular, si ets un fumador, l'olor de tabac pot romandre a les mans, la roba, cabell, alè durant hores. Per eliminar per sempre l'olor nauseabunda del fum del tabac tradicional, considera canviar un vaporitzador alternatiu sense olor duradora.