El cigarrillo electrónico más caro del mundo

El vapeig se sol promocionar com una alternativa més barata que fumar. Per a algunes persones, la cigarreta electrònica comuna és aparentment massa barat on pots estalviar molts diners ia més cuidar de la teva salut encara més. No obstant això, hi ha el vape més car del món, el qual el seu preu és ni més ni menys que més de 610,000 euros.

Tot i que es poden trobar cigarretes electròniques a preus molt barats, altres persones volen vapejar amb un dispositiu que costi més de mig milió d'euros. I és que, l'elegància per a aquestes persones ha d'estar en totes les seves coses, el que és sofisticat va primer.

El vape més car del món és de la marca Shisha Sticks anomenat Sofia, marca anglesa el qual ha fabricat un elegant cigarret electrònic el qual està carregat amb 246 impecables diamants de vidre transparent de dos quirats, cadascun per valor aproximat de 1,997 euros, així com 46 vidres grocs de Swarovski. La bateria té un diamant ovalat de sis quirats per valor de 51,000 euros a la punta i un botó daurat. A més, el claromitzador està fet d'autèntic vidre de Murano bufat a mà i té una base d'or massís.

La història comença quan un multimilionari rus anònim que es va acostar al fabricant britànic de cigarrets electrònics Shisha Sticks per sol·licitar un luxós vaporitzador personalitzat per a la seva xicota fumadora. Segons fonts de dins de l'empresa, va demanar el millor i va deixar clar que, dins del que és raonable, els diners no eren un problema per a ell.

Tot i que el vape més car del món, el Sofia original, pot costar més del que la majoria de la gent guanya en un any de la seva vida, la marca Shisha Sticks pot fer dispositius a mida per a pressupostos considerablement més petits, en cas que t'agradi aquest tipus de coses brillants, sofisticades i elegants.