Aplicaciones para vapeadores

Sabies que hi ha aplicacions per a vapejadors? les quals estan dissenyades perquè així puguis millorar la teva experiència de vapeig. Si ets nou al món de vapeig i, voldries tenir accés a diferents recursos o li agradaria conèixer altres persones que gaudeixen del vapeig a la seva àrea, les aplicacions de vapeig poden ajudar-te!

Hi ha una àmplia varietat d'aplicacions per a vapeadors per triar que et poden ajudar a comparar preus per a un nou dispositiu de vapeig, calcular ohms per brindar més informació perquè puguis aprendre més sobre el teu passatemps favorit. Com estimem tot allò relacionat amb el vape, volíem destacar cinc de les millors aplicacions de vape disponibles en aquest moment. Pren-ne nota!

1.- Vape Boss

Si cerqueu una aplicació que ho abasti tot amb múltiples funcions per als entusiastes del vaporitzador, Vape Boss és l'adequada per a vostè! Aquesta aplicació és excel lent si voleu conèixer altres persones properes i de tot el món que també estimen vapejar a causa de les seves funcions integrades de xarxes socials.

2.- Vape & Coil

L'aplicació Vape and Coil pot oferir l'oportunitat única de veure com altres persones a tot el món estan construint les seves pròpies bobines, metxes i e-juice. L'aplicació Vape and Coil compta amb una calculadora on pot registrar quantes bobines té i el seu diàmetre perquè l'aplicació pugui calcular la potència mínima i màxima que pot contenir i altra informació.

3.- Vaffle

Vaffle té un disseny bonic i elegant que us permet compartir fotos i vídeos atractius en el seu perfil personal. Pots seguir altres persones i parlar amb vapers de tot el món.

4.- Ohm's Law

L'aplicació gratuïta, que està disponible en dispositius Android i iOS, pot mostrar fàcilment com seguir la llei d'Ohm la propera vegada que voleu provar el vapeig sub-ohm. El disseny elegant i simple de laplicació és fàcil dusar i realment pot ajudar a maximitzar la seva experiència de vapeig.

5.- eCig Diary

eCig Diary és fàcil i simple pel que fa al seu ús. Amb l'app podràs mantenir dia a dia registrat el progrés de com ho estàs fent per deixar la cigarreta i canviar-ho per al vapeig. Amb aquesta app, podràs calcular els dies que ja tens sense fumar, quantes cigarretes no has fumat i fins i tot els diners que has arribat a estalviar per no comprar caixes de tabac.