Los líquidos más raros para vapear

El món del vapeig és massivament extens, tant així que avui dia hi ha més de 7 mil sabors en sucs electrònics. Molts d'aquests sabors són estàndard, ja que pots trobar sabors com llimona, menta, maduixa, coco, etc. No obstant això, hi ha altres sabors d'e-líquids rars per a vapeig que són totalment fora del comú. N'hi anomenarem alguns.

Alguns d'aquests sabors d'e-líquids rars per a vapeig segur ni sabies que existien, però la pregunta aquí és, els arribaries a tastar tu algun dia? Alguns són:

1.- Pollastre

Per quan tinguis gana, però no vulguis cuinar, un dels e-líquids rars per a vapeig és aquest, el de sabor de pollastre. Pot ser una sensació rara, com si estiguessis fumant-te el vapor d'una barbacoa de pollastre.

2.- Cervesa

Beure cervesa i vapejar cervesa alhora s'ha convertit en una possibilitat per als amants de la cervesa.

3.- Mantega de cacauet

La mantega de cacauet també existeix com a sabor en els sucs electrònics de vapejadors. Ho provaries? Si tens alguna al·lèrgia al cacauet, hauries de consultar abans amb el fabricant abans de consumir-lo.

4.- All

El sabor de l'all és molt fort, et deixa un alè sense igual. Creus que passarà el mateix amb l'e-líquid d'all per a vapeadors? S'ha de sentir molt estrany en provar-ho la primera vegada.

5.- Cansalada

Els teus somnis s'han fet realitat, moltes persones estimen amb exageració la cansalada. Per aquells dies que encara no hagis esmorzat, i tinguis aquest suc electrònic, pots satisfer el teu estómac invisiblement.

6.- Potes de cranc

No hi ha res com un lot de potes de cranc tendres, sucoses i mantegoses. Són un menjar saciant, especialment si vius terra endins.

Però les potes de cranc són tan satisfactòries com el vapor inspirat en les potes de cranc? Si t'agraden aleshores pots gaudir d'unes potes de cranc mentre vàpies.