Diferencia entre claromizador y atomizador

Els experts en cigarrets electrònics coneixen prou bé com està fet i reconeixen, suposadament, les diferents parts de la cigarreta. Però les persones que s'inicien en aquest món per deixar de banda el vici poden anar molt perduts a l'hora de reconèixer certes parts. En el cas dels atomitzadors i els clarmitzadors, tots dos tenen el mateix ús, però quines diferències hi ha entre tots dos?

A continuació parlarem de la diferència entre claromitzador i atomitzador i així poder guiar una mica les persones que per primera vegada s'inicien en l'ús de la cigarreta electrònica.

Per començar, començarem explicant què és un claromitzador. Un claromitzador, conegut també com a tanc, és un tipus d'atomitzador que és fonamental en una cigarreta electrònica ja que sense aquesta part no funcionària. El claromitzador és un dispositiu que escalfa el líquid convertint-lo en vapor, és important saber mantenir-lo ja que és fonamental per a un bon ús de la cigarreta.

Els clarmitzadors són molt utilitzats per a les persones que s'inicien al món del vapeig, ja que són fàcils d'utilitzar, però tenen un problema, com que és d'un sol ús, un cop no funciona s'ha de rebutjar.

D'altra banda tenim els atomitzadors, és fàcil reconèixer-ho perquè és el caputxó que es troba entre el filtre i la bateria i és on es col·loca el líquid. Com el claromitzador, és una part fonamental de la cigarreta, ja que sense ella no funcionària.

Dins dels atomitzadors es troben diferents tipus com l'esmentat anteriorment, claromitzador, RDA, RTA i RDTA.

Començarem explicant que és un RDA. El RDA és un atomitzador on es pot posar directament el líquid sobre la resistència, això significa que s'han d'armar les resistències i acoblar-les un mateix. Un RTA és el que utilitza la gent experimentada, ja que inclou un dipòsit on poder emmagatzemar el líquid. I per últim tenim el RDTA, aquest permet fer calades en sec i està format per un petit compartiment on poder guardar el líquid.

És important conèixer la diferència entre claromitzador i atomitzador, ja que a l'hora d'escollir-ne un allò primordial és que compleixi les nostres necessitats i sapiguem utilitzar-lo.