Funcionamiento del cigarrillo electrónico

Cada vegada hi ha més consumidors que trien la cigarreta electrònica com a substitut del cigar original. Això és perquè molts prefereixen anar deixant el tabac d'una manera més còmoda i no tan de cop. La funció d'una cigarreta electrònica és la mateixa que la d'una cigarreta, però aquest últim conté tots els productes cancerígens i perjudicials que produeix el tabac i l'altre no.

A causa de l'auge que ha anat aconseguint durant els anys, la cigarreta electrònica ha estat per a molts aquest pas que necessitaven per evitar fumar d'una manera compulsiva. L'ús i funcionament de la cigarreta electrònica cada vegada és més sol·licitat pels compradors de l'e-cigarreta, ja que si tens una mica de coneixement sobre el seu funcionament podràs solucionar els problemes per un mateix.

El funcionament d'una cigarreta electrònica no té molta complicitat, ja que el seu maneig és molt simple i senzill. Per començar, la cigarreta electrònica està formada per diferents parts que fan que funcioni.

Sense el botó d'encesa o apagat és difícil que funcioni, per això la majoria ho han de tenir. El filtre s'utilitza per vapejar i per produir aquest vapor és necessari l'atomitzador, part on s'introdueixen els líquids per donar sabor i aroma al vapor. La bateria fa que funcioni sense cap tipus de cable, a més n'hi ha alguns que tenen bateries recarregables i altres d'un sol ús. A aquesta bateria es troba endollat ​​un carregador i finalment l'indicador LED, llum que indica si està carregada o no la cigarreta.

Un cop coneixem les peces que formen la cigarreta, ara ens endinsarem en el seu funcionament. El procés que es produeix és molt senzill, en contenir e-líquid a l'atomitzador, aquest s'escalfa convertint-lo en vapor que s'expulsés per la boca, a diferència dels cigars normals que funcionen per combustió.

Com pots veure optar per aquesta opció, la de la cigarreta electrònica, és molt més sana que la cigarreta original, ja que és menys nociva. Si fins ara no has aconseguit deixar de fumar, és el moment de fer el pas i aprendre a utilitzar l'e-cigar per anar reduint el consum de nicotina.