El café, el sabor de moda en los cigarrillos electrónicos

Una de les coses que més agrada als vapejadors és l'ampli repertori de sabors que té, que s'adapta als gustos de tot el món.

Un dels sabors que s'està posant més de moda és l'e-líquid amb gust de cafè, ja que, igual que el seu format líquid, el cafè a vapor ja compta amb una legió de fans que gaudeixen d'una tassa de cafè al llarg del dia. Una manera saludable de prendre cafeïna, ja que és com prendre una tassa de cafè. Els usuaris asseguren que l'efecte és similar a ingerir una tassa de cafè, per la qual cosa pot ser una alternativa viable en cas de no tenir cafetera propera.

A més el principal avantatge és que, a diferència de per via ingesta, la inhalació fa que l'efecte de la cafeïna sigui immediat, per la qual cosa vapejant cafè ens posem posar les piles carregades al màxim en un moment, cosa que està fent que molta gent opti per aquest sabor durant aquelles aturades a la feina per recarregar bateries i tornar a punt per seguir amb la jornada.

A més, gràcies a l'àmplia varietat de sabors d'e-líquids, no només podem gaudir d'un cafè mentre vapegem, sinó d'una copeta de whisky, d'un dolç agradable o d'un agradable gust de menta, les possibilitats són moltes!

L'e-líquid és la substància que s'evapora mitjançant la combustió que es produeix dins del cigar electrònic aconseguint així un vapor amb diferents sabors i olors, i és una cosa que podeu trobar amb molts sabors diferents a la nostra botiga. Fer una ullada!