Mantenimiento de las baterías para cigarros electrónicos

Una de les peces fonamentals dels e-cigarrets és la bateria. Sense ella, el dispositiu quedaria inutilitzat, perquè és la que s'encarrega de donar vida al claromitzador que escalfa el líquid aromatitzat fins a convertir-lo en vapor.

La bateria forma part del cos de la cigarreta electrònica. D'una banda, hi ha les manuals, que es posen en marxa quan es pressiona el botó que hi ha a l'aparell. De l'altra, hi ha les automàtiques, les quals s'activen directament quan la persona bufa.

En el moment d'escollir una bateria nova per al teu cigar electrònic, cal tenir en compte l'autonomia de la mateixa. És a dir, la quantitat de vapeus que poden realitzar-se amb una càrrega, la mesura de la qual és denominada com a milihampers per hora (mAh).

En general, les bateries van des de 320 mAh fins a 1300 mAh, cosa que permet realitzar entre 400 i 1600 vapeus aproximadament.

Un altre punt que cal considerar és el tipus de rosca. Actualment, només hi ha dos estàndards al mercat que es poden trobar amb facilitat: l' eGo i la 051 .

Neteja

Les bateries s'han de netejar amb regularitat per garantir-ne el funcionament correcte. La pols i la brutícia poden acumular-se amb facilitat, sobretot si es guarda el dispositiu a la butxaca o morral.

El port USB és la part més important de la bateria, ja que és lúnica part del dispositiu que queda exposada a lexterior. Si alguna cosa s'introdueix a l'interior a través d'aquest port, serà gairebé impossible treure'l .

La millor manera de netejar el terminal és amb un hisop de cotó , ja que la brutícia es pot recollir amb cura sense fer malbé cap peça del dispositiu.

Recàrrega

És recomanable que la bateria estigui ben carregada abans de sortir de casa, ja que esgotar-la sovint pot repercutir negativament en el seu exercici. Això no obstant, no s'ha de sobrecarregar.

Encara que la majoria opini que els dispositius electrònics han de romandre tota la nit endollats perquè carreguin completament, això no és veritat. Les bateries de les cigarretes electròniques triguen només 4 hores a complir el seu cicle de càrrega . Si s'excedeix el temps, podeu malmetre la pila i inutilitzar el dispositiu.