Mejores resistencias para vapear

A l'hora de vapejar és important tenir en compte la resistència, però quina és la millor resistència per vapejar, com he de triar per al meu cigarret electrònic, són algunes de les preguntes que les persones que s'inicien en aquest món es poden fer.

És complicat saber quin tipus de resistència pot ser la més adequada per a la nostra cigarreta ja que el món de les resistències és immens, dins d'ell trobem resistències de tot tipus, Single Coil, Dual Coil, Ni80 (Nichrome), malla d'acer inoxidable, Mesh, etc.

El material de què estan fabricades aquestes resistències també és ampli, trobem des del polivalent acer inoxidable fins al conegut Kanthal. Finalment hi ha els fils Clapton, actualment al mercat podràs trobar-ne una infinitat per triar el que millor s'adapti a les necessitats del teu cigarret.

Una de les millors opcions per trobar la millor resistència per vapejar és agafar fils i anar provant amb diferents tipus de diàmetres, voltes, ohms i mesuradors fins a trobar el que cada vapeador busqui. El 521 Plus Tab de Coil Master és una bona opció de mesurador per fer aquestes proves.

Però si aquestes pautes són massa per a tu, no et preocupis tenim la solució. . Les resistències reemplaçables són molt útils ja que allarguen la vida de la cigarreta electrònica i alhora estalvies diners, l'únic inconvenient és que una vegada la resistència no valgui s'haurà de reemplaçar per una altra de nova perquè el claromitzador segueixi funcionant.

Per trobar la millor resistència per vapejar és tan senzill com buscar la que compleixi les teves necessitats, ja que triar una resistència dolenta pot fer malbé el sabor i la producció de vapor.