Que son los MODs para vapear

Els MODs per a vapeig són el component més ben valorat per a les persones que porten temps utilitzant aquest tipus de cigarretes. Aquest tipus de cigarret electrònic és utilitzat per aquelles persones que busquen una major versatilitat i potència a l'hora de vapejar.

Però què és exactament un MOD? Un MOD és exactament una bateria recarregable amb una alta capacitat i amb un sistema de voltatge regulable, això fa que es pugui treure més rendiment. Les bateries dels MODs són reemplaçables, això significa que quan la bateria arriba al final és hora de triar-ne una de nova i canviar-la, sense haver de canviar el MOD.

Els MODs per a vapeig solen contenir bateries amb una gran potència si les comparem amb la de les cigarretes electròniques comunes. Normalment aquest tipus de bateries acostumen a superar els 2000 mAh, és a dir, el doble duna bateria eGo normal. Gràcies als seus acabats ia la seva estètica, la majoria de MODs presenta models que semblen articles de luxe.

Dins dels MODs podem diferenciar dos tipus el mecànic o l'electrònic. L'objectiu dels primers MODs, els mecànics, era poder allotjar bateries amb més capacitat per oferir el mateix rendiment que oferia una bateria petita. Però actualment, aquest tipus de MOD estan desfasats, ja que els electrònics ofereixen millors qualitats.

Poder triar un MOD és una mica complicat, ja que actualment al mercat se'n troben una gran varietat, però, a l'ara de triar és fonamental triar el que millor s'adapti a les teves necessitats. Joyetech és una de les marques que ofereix dels millors MODs per a vapeig que pots trobar avui dia quant funcionalitat i durabilitat.

Si estàs cansat del que és habitual i estàs buscant noves experiències, els MODs poden ser una bona opció.