Tipos de resistencias para tu cigarrillo electrónico

Un bon vapejador sap de sobres que per aconseguir la millor calada cal triar una bona resistència, ja que és l'encarregada de produir aquests núvols de vapor que tant agrada als que utilitzen cigarrets electrònics.

Hi ha diferents tipus de resistències per a la teva cigarreta electrònica, però totes elles al seu interior porten una espiral metàl·lica recoberta de cotó, la bateria escalfa l'espiral i llavors el cotó xopat de líquid fa que es produeixi el vapor. Les resistències normalment es troben a l'interior dels capçals juntament amb la metxa.

Les resistències solen tenir com a vida dues setmanes ja que pateixen molt a causa de les temperatures. Però no sempre és aquest temps, ja que cada persona vàpia d'una manera i d'una intensitat diferent. Hi ha alguns indicis que ens indicarà que cal canviar la resistència, entre els quals hi ha una pèrdua de sabor, cert gust de cremat o una producció de vapor.

Quan passi això, és important tenir en compte que un cop tinguem una nova resistència, haurem d'abocar unes gotes de líquid al centre de la resistència. Un cop realitzat aquest pas, cal omplir l'atomitzador i deixar-lo reposar aproximadament uns 3 minuts abans de fer la primera calada. Aquest procés fa que la resistència no es deteriori i aconseguim una calada seca i amb un sabor agradable.

Els tipus de resistències per a la teva cigarreta electrònica es mesuren en ohms. Aquest valor energètic fa que com més petit sigui, més vapor es produirà, ja que el líquid es vaporitza més ràpid.

Actualment al mercat podràs trobar diferents tipus de resistències per a la teva cigarreta electrònica, entre les quals hi ha: Vaporesso, Eleaf, Aspire, Hangsen, Innokin, Joyetech, Justfog, Wismec, entre d'altres. Recordeu que el grau de nicotina que s'utilitzi també pot afectar la durada de vida de les resistències.