Más ventajas de los cigarrillos electrónicos

Més avantatges dels cigarrets electrònics

Ja hem parlat àmpliament sobre les principals avantatges que tenen els cigarrets electrònics sobre el cigarret tradicional en temes de salut, però del que no hem fet esment és sobre la repercussió que tenen sobre la nostra aparença física, una cosa que avui dia té molta importància dins de la societat.

Són molts els perjudicis que té el cigarret tradicional sobre el nostre cos. En primer lloc produeix un envelliment de la pell, amb aparició prematura d'arrugues, potes de gall i una més que debilitada lluminositat. Tot això és degut a la manca d'oxigen que arriba a la nostra pell, produïda per la inhalació de les substàncies del tabac. En canvi, amb el cigarret electrònic això no es produeix, ja que no existeix cap tipus de combustió, ja que només inhalem vapor.

Un altre efecte directe que ens produeix el tabac en el nostre cos és una deterioració del nostre cabell, perdent gran part de la brillantor natural. Com en el primer cas, amb els cigarrets electrònics això no es produeix de cap de les maneres.

El tabac també té altres conseqüències directes sobre el nostre cos, com és que les nostres dents es tornen de color groc, així com les nostres ungles i dits. Es tracta d'un color molt desagradable que ens impedeix tenir una bona imatge a més de deteriorar el nostre cos. El cigar electrònic ni ens groguenca les dents ni cap altra part del cos.

Un altre aspecte negatiu dels cigarrets tradicionals no té a veure amb el nostre aspecte físic, però si amb l'alè i les olors. El tabac tradicional ens condiciona en part la nostra forma de vida i de relacionar-nos, ja que si fumem el nostre alè farà olor a tabac, igual que la nostra roba. Aquest aspecte ens limita en certa manera el poder trobar determinats tipus de treball (en què una bona presència sigui imprescindible) o a les relacions personals (hi ha moltes persones que mai estarien amb una altra que fuma per la contínua mala olor que desprenen). No es tracta només d'una conseqüència negativa que ens afecta només a nosaltres, sinó que es tracta d'una conseqüència negativa que afecta a tercers. En canvi amb el cigarret electrònic no tindrem cap d'aquests problemes, ja que ni produeix mal alè (fins i tot bo si triem un líquid amb aromes) ni impregna de males olors la nostra roba o la dels altres.

En resum, el tabac tradicional ens envelleix prematurament i ens limita les nostres relacions personals i de treball per la seva mala olor i alè, cosa que en cap cas passa amb els cigars electrònics.

Per tots aquests motius i per temes de salut, han estat moltes les persones que s'han passat al cigarret electrònic. Ja ningú s'amaga d'utilitzar-lo en llocs públics, perquè ha passat a formar part de la societat. La gent veu amb molt bons ulls el que abans veia com un enemic. Ara un no fumador pot estar al costat d'un vapejador sense que aquest últim li molesti per l'olor, com passa amb les cigarretes tradicionals.

Des d'aquí animem a tots els fumadors a que es passin al cigarret electrònic. D'aquesta manera guanyaran en salut i estaran molt més guapos.