Composición y explicación de los e-líquidos baratos de Enspirar

Vapear s'està convertint en una de les alternatives més factibles per a la gent que busca satisfer el seu hàbit de fumar de manera molt menys nociva, o gent que busca la manera de deixar de fumar sense valdre's dels típics pegats de nicotina o alternatives que no els funcionen.

No obstant això com tot en aquesta vida és important tenir bons coneixements de les coses que ens interessen, i si esteu pensant en unir-vos a la gent que ja vapeja, és doblement important informar-vos bé que són i com funcionen les cigarretes electròniques.

Per començar cal deixar clar el concepte de vapejar: ve de vapor, i és que a diferència de la cigarreta de tabac, en què el fumador inhala fum tòxic, en el cas de la cigarreta electrònica el fumador inhala vapor , d'aquí el nom. Aquest vapor es genera en escalfar el líquid amb què es carreguen les cigarretes electròniques, les quals podeu trobar a la nostra botiga, amb els seus diversos sabors i composicions.

Quines composicions, dieu?

  • Propilenglicol i etanol: es tracta de compostos per a la conservació, orgànic, que solen utilitzar-se en alimentació.
  • Glicerina Vegetal: utilitzat també als sectors de l'alimentació i la cosmètica.
  • Nicotina: El mateix compost que trobem a les cigarretes de tabac, encara que en una quantitat molt inferior (amb valors entre 0,6% i 1,8% a escollir), fins i tot hi ha alguns e-líquids sense nicotina, per a aquells fumadors que hagin aconseguit superar la seva addicció i només busquin vapejar de forma sana.

La composició dels e-líquids com es pot comprovar és molt menys nociva que la que trobem a les cigarretes de tabac, que solen estar formats de gairebé 600 additius extres, com substàncies addictives, o fins i tot pal·liatius per reduir els efectes nocius de la cigarreta ( només a curt termini, per augmentar la sensació de benestar i fomentar més el consum de tabac).

A més, inhalar fum provinent de tabac ens provoca que inhalem més de 4000 compostos nocius per al nostre cos, cosa que no succeeix en el cas de vapejar.

A la nostra botiga podeu trobar molts models diferents d'e-líquids barats , amb diferents composicions i fins i tot diferents sabors, per donar-vos un toc encara més agradable als vostres moments de descans i relax mentre vapegeu.