Ventajas de los cigarros electrónicos ante el tabaco

Els avantatges d'utilitzar el cigar electrònic com a pal·liatiu emergent per deixar de fumar presenten diversos avantatges per a les persones amb aquest vici, ja que a través de la vaporització en el contingut de líquids especials de diversos saboritzants fa que la presència els nivells de nicotina baixin, i potser el fet més transcendental és que, sota cap concepte, té presència dels agents nocius del tabac o cigar.

A continuació, altres avantatges d'usar cigars electrònics davant del tabac:

  1. Un benefici dels cigars electrònics per sobre el cigar comú és que aquests no emanen cap mena d'olor, no hi ha propagació de fum que pugui afectar altres persones, ja que, en el cas del cigar, són les persones que es coneixen com a fumadors passius , i per reforçar tot allò exposat, el cigar electrònic no conté els 4 mil i tants químics que conté un cigar tradicional o convencional.
  2. La inversió per adquirir un cigar electrònic a mitjà o llarg termini no representa la inversió que has de fer comprant dos o tres paquets de cigars, per exemple, en una setmana, en conclusió, podem dir que és una inversió que bé val la pena.
  3. En el cas que, a la família hi hagi diversos integrants que són fumadors i estiguin disposats a deixar de fumar, la recomanació és que cadascun posseeixi un d'aquests dispositius, ens basem en aquesta afirmació per a aquest tractament, ja que el contingut de cada cigar electrònic, les inhalacions dels químics presents s'esgotarien més ràpid.
  4. Per la seva innocuïtat mai un cigar electrònic es pot comparar amb un de tradicional, mai el sabor serà igual, el que sí que s'aconsegueix és que vénen en diferents sabors, per la qual cosa mai podrà igualar ni l'olor ni el sabor d'un cigar normal quan les fulles s'estiguin cremant.
  5. Un cigar electrònic està indicat per deixar de fumar tabac, mai no s'ha d'utilitzar per a cap altre fi, en el cas dels cigars normals no passa el que molts pensen que és la nicotina la que fa mal, al contrari, són els seus químics els que afecten la salut de les persones.