¿Cómo funciona un cigarro electrónico?

El cigar electrònic s'utilitza com una opció important per a aquelles persones que, dins dels seus objectius proposats per a l'any següent, hi ha el fet de voler deixar de fumar tabac. Aquest aparell, no és altra cosa que una imitació amb certs components com, per exemple, una bateria elèctrica, fent funcionar un vaporitzador que fa que el líquid que conté a la seva càpsula es converteixi en vapor la funció del qual és imitar el fum del cigar tradicional.

Per a un fumador empedreït no resulta gens fàcil deixar de fumar, és una droga tan poderosa com altres existents, són diversos els pal·liatius que han sortit al mercat com ara els pegats, alguns tipus de pastilles, fins i tot algunes gomes de mastegar amb diferents sabors, sense assolir el resultat desitjat.

Una bona opció per a les persones que han pres la determinació de no deixar de fumar són els cigars electrònics, aspirar-ne un dispositiu és com seguir sentint la sensació de continuar fumant una cigarreta convencional.

Com funciona?

El cigar electrònic té l'avantatge que, a més de fer pensar al fumador que està fumant un cigar normal, no comporta les conseqüències nefastes del cigar convencional. Aquests cigars vénen en diferents sabors, entre ells el que més s'assembla al tradicional o tabac clàssic, vénen amb gust de vainilla, mentolats i amb el sabor suau del cafè, etc.

Aquests dispositius resulten més econòmics que els cigars convencionals i una altra cosa important és que no perjudiquen les persones que poguessin estar al voltant del fumador, motivat que no contenen cap químic que els afegeixen als cigars normals, es poden utilitzar a tot arreu tant a aeroports, com ara restaurants, oficines públiques i privades, ia la llar.

Aquests cigars és probablement que representin la solució de moltes persones davant de la necessitat de deixar de fumar, es tracta d'una invenció no perjudicial per a la salut, és nou i fins i tot agradable per a molts.