Tipos de baterías para cigarrillos electrónicos

Com tots sabeu, les cigarretes electròniques es componen d'una bateria i d'un claromitzador sense el qual no podria funcionar, ja que s'encarrega d'escalfar l'aigua aromatitzada fins a convertir-la en vapor per poder vapejar. Però sense la bateria, el claromitzador seria incapaç de funcionar , de manera que el paper fonamental el té la bateria.

La bateria sol formar part del cos de la cigarreta electrònica. Hi ha dos tipus de bateries fonamentalment . D'una banda hi ha bateries manuals que es posen en marxa quan es prem un botó que està a la cigarreta. I d'altra banda hi ha les bateries automàtiques que s'activen directament quan s'hi bufa. A més, totes tenen un sistema de seguretat de cinc clics que permeten apagar-les per evitar que s'encenguin per accident o que els nens puguin arribar a engegar-les.

A l'hora d'escollir la bateria adequada de la cigarreta electrònica cal tenir en compte diversos aspectes com l'autonomia o el tipus de rosca.

La bateria de les cigarretes electròniques es mesura normalment en mAh (mil·liampers per hora) i normalment determina la quantitat de vapeus que es poden fer amb una càrrega. Les bateries normalment solen anar des de 320mAh que permeten fer 400 vapeus fins a 1300mAh amb un total de 1600 vapeus aproximadament.

Lelecció del tipus de rosca és més senzilla. Al mercat hi ha dos tipus estàndards que permeten trobar amb facilitat clarmitzadors i accessoris compatibles amb les cigarretes electròniques: la rosca eGo i la rosca 510.

Les bateries eGo són de les més venudes del mercat. El seu temps de càrrega oscil·la entre les 3 i 4 hores i solen tenir una mida reduïda. A més aquest tipus de bateries estan despuntant darrerament amb els seus dissenys innovadors imprès en làser per aconseguir un estil diferent. Alguns dels models de bateries eGo permeten variar el voltatge per augmentar o disminuir la potència de vapeig. Com a novetat, algunes bateries eGo incorporen llums LED a la base de la bateria que s'encenen en posar en marxa la cigarreta electrònica.