¿Puedo usar mi cigarro electrónico en cualquier lugar?

La comparació entre on puc fumar un cigar convencional vs. un cigar electrònic, està ben marcat i diferenciat. Per exemple, una cigarreta normal només es pot fumar a l'aire lliure i en algunes zones com les zones privades, ni en salons de reunions, ni en llocs públics, cinemes, teatres, etc.

El contrari dels cigars electrònics tenen més amplitud sobre el seu ús, fins i tot en espais tancats. L'única excepció que es coneix fins ara és als organismes públics on sí que es prohibeix vapejar , entengui's això com les dependències adscrites als governs nacionals o estatals, ja siguin escoles, correus, ajuntaments, etc.

Tot dependrà de la restricció de cada lloc

Als llocs com avions, centres comercials, restaurants, a oficines privades, etc., en aquests llocs l'única restricció seria de part de l'amo o encarregats de l'administració de qualsevol d'aquests llocs qui pogués establir normes al seu establiment.

Tenim per exemple alguns restaurants on l'amo permet als comensals vapejar. en canvi, n'hi ha d'altres en què les normes són diferents no permeten vapejar per decisió del seu amo, un altre cas que podem esmentar és la cadena de menjar ràpid McDonald´s, on sí que permeten als seus visitants vapejar cigars electrònics, en canvi a Starbucks Coffe (a l'àrea tancada) està prohibit totalment i absolutament.

També hi ha el cas de les línies aèries; depenent de les polítiques d'elles algunes permeten vapejar sense cap problema als seus avions i en altres no. En el cas dels transports públics pertanyents a l'estat aquesta dependrà, però la majoria de vegades està prohibit vapejar, en algunes oficines es podrà fer sempre que l'empresari ho consenti, cas contrari tampoc es podrà fer.

Aquesta normativa té un rerefons, que és evitar que el treballador tingui la necessitat de sortir a vapejar o fumar-se una cigarreta normal, qüestió que interrompiria la feina de casa i per tant ocasionaria pèrdua de temps.