Cigarros electrónicos para principiantes

L'hàbit del tabac reemplaça cada vegada més més persones al món del vapeig. Això significa bones notícies per a la salut de la societat en general. Si ets un principiant en això de la cigarreta electrònica, et deixarem consells aquí perquè no et sentis perdut.

Starter kits per a principiants

Acostumar-se a alguna cosa nova sempre comporta un procés dadaptació. El millor per començar és obtenir un daquests paquets per a noves persones en làmbit del vapeu. És un conjunt d'elements bàsics per poder preparar les cigarretes electròniques. Amb aquests kits, el principiant ha de triar només l'e-líquid que més li convingui, ja sigui amb nicotina o sense.

D'altra banda, podeu triar el grau de vapor que vulgueu. D'aquesta manera, es pot introduir al món del vapeig al ritme que es vulgui.

Consells per a principiants

Quan obtens un kit inicial, és important recordar un conjunt d'instruccions. Gràcies a ells pots gaudir de més cigarretes electròniques. Són:

  1. Bloquejar i desbloquejar la bateria: encara que no ho sembli això és important perquè no et quedis sense bateria perquè aquesta s'activi a la butxaca. Quan la bloqueges la podràs desbloquejar per tornar a utilitzar el teu cigar electrònic amb uns simples clics.
  2.     Canviar les resistències: quan notis que es produeix cada cop menys vapor, mal sabor, etc possiblement és perquè la resistència s'està esgotant.
  3.     Disposar de més d'una bateria: pots comprar bateries soltes si ho veus necessari encara que, en general, els kits vénen amb dos cigars inclosos.

La veritat és que qualsevol persona que ingressa al món del vapeig en general genera un rebuig cap al tabac, cosa que redueix en gran mesura la recaiguda.