El Reino Unido promociona el uso del cigarrillo electrónico

Els congressistes al Parlament britànic han demanat al govern que fomenti l'ús de cigarretes electròniques. L'objectiu d'aquesta mesura és presentar aquesta alternativa entre els fumadors mitjançant un programa continu que anuncia tots els beneficis per a la salut.

Per primera vegada, el Ministeri de Salut Pública d'Anglaterra ha donat suport a alternatives molt més saludables al tabac. El seu objectiu és reduir les malalties relacionades amb el tabac.

Des de la incidència de les cigarretes electròniques, moltes institucions han encoratjat el seu ús com una manera de deixar de fumar. Atès que el tabac va ser prohibit a llocs públics, moltes persones volien deixar aquest hàbit.

Sens dubte, els beneficis de vapejar són molts més que els beneficis daltres mètodes antitabac. Vapejar es pot fer sense nicotina i això és perquè hi ha una àmplia gamma d'e-líquids que s'introdueixen en una cigarreta per a la producció de vapor.

Hi ha tantes opcions que les persones ja tenen, com ara "vapejar" cafè. La quantitat de sabor i aroma que el fa més agradable per a vapejadors actius i passius.

D'altra banda, aquesta activitat està regulada i no representa cap risc per a les persones que la duen a terme.

La salut pública ja ho confirma: Vapear és molt més saludable que fumar. No produeix addicció i és un mètode molt efectiu per abandonar el tabac per sempre. Sens dubte, és un procés de canvi dels problemes de salut relacionats amb el tabaquisme.