Qué tipo de vapeador eres

La comunitat del vapeig és cada vegada més gran, és ple de persones diverses amb personalitats contradictòries i opinions diferents, però el que els uneix és l'amor per vapejar.

Coneix quin tipus de vapejador ets tu segons els diferents tipus que trobaràs a continuació.

1.- El principiant

És molt fàcil burlar-se del principiant, però tots els vapejadors comencen des d'aquesta etapa. Aquests tipus de vapejadors no saben realment el que és vapejar, probablement entenguin molt poc sobre l'argot i els tecnicismes però estan molt entusiasmats per conèixer més que allò bàsic.

Realment no saben al cent per cent què és en realitat vapejar però això no significa que siguin els membres amb menys valor a la comunitat del vapeig.

2.- El vapejador casual

Aman vapejar i no estan interessats a modificar el vaper molt sofisticadament i no volen conèixer les últimes tendències del vapeig, només vapegen per amor. No es dediquen a fer trucs amb el fum, simplement prenen la seva cigarreta electrònica bàsica i estan contents amb ell.

3.- L'aficionat

Aquest tipus de vapejador és aquell que típicament té una extensa col·lecció de cigarrets electrònics. Gasta grans quantitats de diners per mantenir la seva col·lecció sempre en gran i sempre està passant el seu temps amb tot el que es relaciona amb el món del vapeig.

4.- L'expert savi

Al contrari del novell, l'expert en vapeadors i vapeus sap tot allò relacionat amb les cigarretes electròniques, de fet, està disposat a oferir consells a aquells que vulguin endinsar-se al món amb suggeriments. És com el venedor expert de la botiga.

5.- El dels trucs

Aquests vapejadors estan més interessats a aprendre els trucs i ser els experts. Pot sonar una mica ximple, però els trucs amb vapejadors no són gens fàcils.

6.- Els exfumadors de cigarreta

Aquests tipus de vapers són aquells que han decidit deixar de fumar cigarrets i estan dins d'aquest món per només una raó, per reduir el nivell de nicotina amb l'ajuda dels vapejadors.

7.- El dels sabors

Aquest tipus de vapeadors estan constantment buscant provar nous sabors de líquid electrònic, sempre està ficat a les botigues de vapeig caçant el nou en sabor.

Aleshores, quin tipus de vapejador ets tu segons aquestes 7 diferents personalitats?